tisdag 18 februari 2014

Före och efter


Titta så tjusigt det var i vår hall tidigare. Fulaste gröna tapeten, sönderklöst av katt.

Det här var det man möttes av då man steg in...

Furu och grönt, vackert och skönt?

Med matchande gröna garderober. Underbar färg! 

Nu har det skett en viss förändring. Vi är inte klara ännu men just nu ser det ut så här:

Älskar mina nya lampor från Indiska. 

Inga stylade bilder, sådant trams har jag inte tid med. 


Vi är nöjda med det vi åstadkommit hittills. Micke har gjort så fint med belysningen. LED i trappen och i den gamla brädan från höladan som vi satte dit. 

Vi har börjat att sätta upp gipsskivor i "trapphuset" också som synes på bilden nedan. Det är ju nämligen så att den vackra, gröna tapeten fortsätter upp och pryder hela hallen uppe också. Där ska det tapetseras för hela slanten!
Timmerväggen börjar att se ut som någonting: 
Golven sparar vi till sist. Vill ha samma golv på hela nedervåningen så vi måste renovera klart i de andra rummen nere först. Där garderoberna stod syns golvspånskivorna men vi ska ställa dit ett skåp så det kommer inte att synas. Någon fler förvaringsmöbel ska på plats i detta utrymme också. Ska ta och bestämma vad som ska plockas in i möbelväg. Det är mycket jobb här men lyxigt att kunna gå ut i övriga byggnader och välja och vraka bland vackra gamla möbler. Skåpet som ska in är det vi ställde ner i ladugården i våras. Det ska målas i en tjusig ljust grå nyans hade jag tänkt. Det fixar du och jag framöver Kajsa! ;-)

Älskar min gamla spegel. Lite stylat med tulpanen kanske då. 

Fler bilder kommer när allt är klart! (Förutom golvet, annars tar det ett par år).

Världens finaste Micke skickade blomsterbud till jobbet på alla hjärtans dag, med lyxig choklad dessutom! Och gulligaste kortet. Jag blev så glad :-) Min bästa Micke! <3

Alla älskar vi Micke! :-) 
<3

Min bästa Ojiji och jag fick en underbar tur ihop i fredags, i solen! Nu har jag sportlovskänsla, hoppas på mera sol och  milt väder och härliga ridturer.

Avslutar med en söt bild på de här två:

Tuvis med bästakompismoster Kajsa.

2 kommentarer:

Birgit sa...

Så fint det blev! !!

Yvonne sa...

Åh vad fint det blev!!!! :D