Här är vi tre som ordande nobelmiddag, och vi hade en jättetrevlig kväll.
Förrätt: Soppa på jordärtskocka med färsk timjan och chips av tunnbröd med västerbottenost
Varmrätt: Helstekt lammytterfilé med bakelse av mandelpotatis, timbal på bladspenat och puré av rotselleri på spegel av rödvinssås
Dessert: Crème bruleé med hjortron
Behöver jag säga att det var dögott!?
Dagen efter var det bara att masa sig upp för då var det en annan grupp som skulle redovisa sitt tema:Utomhusmatlagning (i minus 15 grader)!
Det var en underbar dag med sol och lekar, och goda krumelurer (blandning av pannkaks- och muffinssmet ungefär) som stektes över öppen eld.
Nu börjar den sista kursen i Umeå (men den ska inte alla som gått tillsammans hittills fortsätta på) och jag ska bara upp dit två gånger till, om tre veckor och sedan inte förrän i maj. Det har varit två otroligt utvecklande terminer och nu sätter sista rejset igång.
Nog om det! Igår var en topppendag: sovmorgon, en trevlig ridtur (20 minus=) och sen jobb på Höken som avslutades med hämtmat och Lets Dance. Mycket trevligt.
Har precis kommit hem från stallet nu och ät så glad för Ojiji är så fin nu att rida och jobba med nu så det är så skoj så skoj!
Om ett par timmar kommer mamma och pappa och vi ska äta gomiddag,
hej svejs!
1 kommentar:
Vad snygg du är =) Syftar på det övre kortet men även dom andra oxå såklart :D
Skicka en kommentar