torsdag 22 november 2007

Nordljus!

Vilket underbart ställe! Det är min nya favoritaffär, helt klart! Var där igår och köpte en tavellist/hylla, en krans, hängare med krokar m.m. Kunde ha gått en hel dag där. Fruktansvärt mysig och fin butik i ett gammalt tvåvåningshus, fullproppat med underbara saker. Synd bara att man måste åka ända till Njurunda...!
Nu är köket i princip klart. Jättefint! Ska köpa ny tak- och fönsterlampa, lite handdukar etc. Men de gamla lamporna får sitta kvar så länge.
Och fy vad svårt det är att välja färg! Färgen blev mörkare när den kom upp på väggen, hade jag vetat det hade jag tagit en annan faktiskt. Blev lite för mycket creme-färg, jag ville ha mer mot vitt. I morse när jag klev upp och det fortfarande var kolsvart ute, fick väggarna nästan en grön ton. Så fort det börjar ljusna ser man dock att det inte är ett dugg gröna väggar, som tur är! Men tapeten på fondväggen är helt underbar! Kanske skulle ha tagit tapeten i hela köket i stället... Nej! Nu får det vara bra, jag är nöjd ändå.
Och i helgen får vi besök. Ska hämta min vän Rebecka och två engelsmän och en engelskvinna (eller skottar eller vad det nu var..) som ska bo här i helgen. Ska bli väldigt skojigt! Vi ska gå på hockey och så blir det väl till att svinga sina lurviga på lördagkväll! Men huvva, min engelska är allt annat än bra.... Ska hämta dem på flyget 23.40, så då hinner jag i lugn och ro titta på idol och ta det lugnt i soffan först!
Nu ska jag iväg och ha lite hemkunskap! Ha det!

4 kommentarer:

Helen sa...

Ååååh va fina saker!!!

Anonym sa...

BILDER!!!!!!!!!!!

nina sa...

Hehe ja Nånn det kommer nog bilder ikväll!!!! Hälsa Yvonne också! =) hahahaha

Anonym sa...

JA, Visst är Nordljus toppen! Jag var på magasinm.se i Juniskär idag, halva priset på mkt i sin lilla butik. Kajutan, juniskär, vid havet oxå värt att besök!/
Therese PS! Det är inte långt till Njurunda, Nina!