lördag 20 december 2014

Att ta farväl


Att ta farväl

Hur tar man farväl en sista gång? Det finns inget sätt som innefattar allt man vill säga och förmedla... 

Med tårarna rinnandes ner för våra kinder, var jag och Micke tvungna att säga hej då till en familjemedlem som inte mådde bra.

Den vackraste, klokaste katten som alltid höll ordning här på gården, och som älskade sin husse över allt annat. Tusse och Micke hörde ihop  och det fanns ett speciellt band mellan dem. 

Det var bara Micke som fick komma Tusse riktigt nära. Tusse tyckte nog att det bara var Micke som verkligen förstod honom, och han ville helst ha sin husse för sig själv! Visst fick jag gosa och klappa på Tusse, men det var egentligen bara Micke han brydde sig om. 

En enmanskatt, klok och ståtlig som få. Hans sista dag i livet spenderade han med sin älskade husse, som gav honom räkor, såklart! 

Lejonkungen fick vandra vidare, och han lämnade ett stort tomrum efter sig. Nu slipper du ha ont i tänderna vännen, nu kan du sätta de andra katterna på plats där du är, och visa vem som bestämmer!

Mumsi letar efter dig och vi saknar dig allihopa <3 

Tack än en gång för allt Tusse, och ett särskilt tack för att du hjälpte Mumsi att anpassa sig till ett socialt liv, utan dig hade hon fortfarande varit en osäker vildkatt. 

Vi ses en annan dag.. 

Inga kommentarer: