lördag 8 december 2007

Hemma igen...

Efter en underbar natt på Elite Hotel Knaust. Bäst på julbordet var den smarriga laxen med någon fyllning som jag inte minns vad det var, och den underbara pepparkakstiramisun. Jag var så fruktansvärt mätt efteråt (fastän jag bara åt från fisk - och dessertbordet) så jag såg verkligen gravid ut. Och det var omöjligt att försöka hålla in magen - den levde sitt eget liv och ville enbart puta ut allt som gick.
Efter julbordet blev det lite mingel med avec - ja tack! (Liten smygtitt på idolfinalen blev det också på TV:n i foajen - alla verkade intresserade av att se vem som vann. Rätt vinnare tyckte vi...) Och sedan blev det någon drink och poff! Så var klockan halv tolv och både jag och Micke var rejält trötta. Vi sprang ned i ösregnet och la i pengar till parkering och åkte sedan upp på rummet och hann nätt och jämnt komma i säng innan vi båda slockande. (Hmm...vad romantiska vi var...) Fantastiskt sköna sängar!


Den helt fenomenalt vackra trappan .

Det är overkligt vackert överallt inne på hotellet. Alla utsmyckningar tar verkligen andan ur en. Jag och Micke gick upp för trapporna och bara gapade.=)
Tack till Mickes chef för allt!
Nu sitter vi hemma och ugglar. Fikade lite glögg förut och skrev julkort. Jag har nog aldrig varit ute i så god tid med allt som jag är denna jul. Det är ju så skoj att pyssla på!
Ikväll blir det hyrfilm. Jag skulle vilja se Ett öga rött eller Underbar och älskad av alla. Men det är tveksamt om jag får med mig Micke på de noterna. Vi får se!


5 kommentarer:

Helen sa...

Meen va fint! Gud va skönt med en natt på hotell. ALLA hotell har så satans sköna sängar..:) Men, det får nog vänta ett litet tag, vill inte lämna bort Vinga över natten riktigt än...:) Kram

nina sa...

Mmmm det var underbart! Och gratis!!! Nej förstår att du inte vill vara utan lillfisen - skulle jag inte heller ha velat!!

Helen sa...

Men whaaat?? Vart jobbar han? Tänk om Mackans chefer kunde va lite givmilda, där får man bli glad för vattenflaskor och musmattor med svampbob fyrkant på... Wiihooo, eller??
Eller tänk om JAG hade en chef, bara en sån sak:)

nina sa...

hahaha men svampbob är väl trevligt??? ja det är egentligen helt sjukt att ca 40 anställda och deras respektive fick stooort julbord, fri dricka heeela kvällen, natt i fint dubbelrum, frukost och romerskt bad helt gratis. mäste ha kostat multum. så man är glad att han jobbar där=) skanska electro vettu=)

Anonym sa...

hej hej åh vilket fint hotell =)