söndag 15 mars 2009

Söndag

Vilken söt!

Vad har hänt sedan jag skrev senast? Tentan avklarad, kändes ok. Jobbade lör kväll, ok även där. Ätit choklad nu ikväll, mycket ok. Ojiji har varit fin att rida, ska hoppa imorgon, längtar! Finns ingen roligare häst att hoppa! Fast Scharino var riktigt supertrevlig igår, hoppade som en dröm! Måste vi göra om senare i veckan. Ska jag orka skotta fram några fler bommar? Vore skoj att kunna bygga något fler hinder. Vi får se.

Pratade precis med min vän Karro, hon kommer hit med kompis och två ponnisar som ska hopptävla på Timrå på lördag. Ska försöka hinna dit och kika lite! Alltid skoj att träffas!

Oj så skönt det är med vår i luften! Man är mycket piggare och allting känns lättare!

Hallen är snart helt färdig, vi är så himla nöjda, golvlister som M köpte idag ska spikas fast etc. och jag ska shoppa en lampa, hylla och spegel så fort det blir påfyllning på kontot!

Nu ska vi kika på en film, Micke har precis kommit hem från fotbollsträning.

Imorgon är det plugga som gäller, ska försöka hinna måla väggen runt ytterdörren också, det borde inte ta så många minuter. Sen stallet! Stackars Ojiji hade ett litet sår precis under ögat idag, otäckt! Hoppas att det inte blir något mer...

Hej svejs

Inga kommentarer: