torsdag 2 juli 2009

Sommar, sol och jobb

Det är synd om mig som måste jobba så mycket nu. Det är jättefint väder. Ska stryka mig på tävlingen, jag känner mig inte motiverad, jag är less, trött och hästen känns jättebra bitvis men också mindre bra emellanåt, så vi struntar i det! Jag behöver två lediga dagar nu känner jag, inför mitt jobbmaraton på 2 v utan ledighet... Jag sa ju att det var synd om mig!

HEJ!

5 kommentarer:

Mamma sa...

Stackars, stackars lilla dej!

Själv ska jag ge järnet (med övertid) på jobbet i tre veckor till innan jag får semester. Jag kanske kan komma och hälsa på dig någon dag då i början av augusti, när pappa har börjat jobba?

Anonym sa...

hej gumman..men herregud vad roligt för dig grattis så himla mycket...en utamning som vi alla ska gå igenom en gång=)...haha...nej men det klarar du gumman..jättekul//Maria

Marie och Lukas sa...

Men, då får vi inte komma och heja på dig på lördag heller ju. Ni är ju bäst ju! Men jag förstår, vi kommer när det är dags och då ska vi hålla tummar och tår s dom blir alldeles blå!
Vila och ha det riktigt skönt i helgen, vi kanske ses i stallet nån dag.
Kram

nina sa...

Mamma: Ja du är välkommen, bara jag är ledig nått så, vi kan höras om det! Och DU får ju sitta ner på ditt jobb i alla fall! Om du visste vilken värk jag får i fötter och rygg när jag står på stengolvet och jobbar som en tok, så skulle du VERKLIGEN tycka synd om mig!
Maria: Tack! Ja det är skoj , känns konstigt=)
M & L: Nej det får ni inte! Men jag hoppas att vi kan träffas något i helgen, jag är ledig! Kram!

Mamma sa...

Att sitta och jobba kan tyckas vara bättre än att stå, men att sitta stilla och arbeta riktigt intensivt i mellan 8-10 tim/dag med endast ½ tim lunch (då man också sitter) får de flesta väldig värk i nacke,axlar och rygg av + att det även kan vara påfrestande på benen (det stoppar upp blodcirkulationen). Själv får jag problem med benen på nätterna av detta, sendrag m m. Nu har jag ju tur som måste cykla hem til Denver så jag får ju röra på mig lite mer än mina jobbarkompisar. Men jag vet hur det känns att stå på stengolv det gjorde jag på bageriet. Det tog flera år innan ryggen blev bra, fötterna repade sig snabbare.

Simma måste vara bra träning för dig tycker jag. Passa på nu när det är så ljuvligt ute för du jobbar väl inte både dag och kväll alla dagar?
Denver hälsar förresten och tackar för levergrytan - muns!